Για να καταλάβατε πόσο γελοίοι καθίστανται στην Κουμουνδούρου στην προσπάθειά τους να εργαλειοποιήσουν το θέμα Λιγνάδη, αρκεί να αναλογιστεί κανείς το έμμεσο πέσιμό τους στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, μόνο και μόνο επειδή η περίπτωσή του ιντριγκάρει λόγω της συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ και της παρουσίας του στο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος πριν από μερικά χρόνια.

Η επιχείρηση σπίλωσης του ηθοποιού δεν «έτρεξε» άμεσα, για ευνόητους λόγους, αλλά έμμεσα δια της επιρροής ορισμένων Συριζαίων σε στελέχη του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, που μέσω ανακοίνωσής του ξεσπάθωσε κατά του Μαρκουλάκη, φωτογραφίζοντάς τον. Ακολούθως ανέλαβε δράση το… Σωματείο των «τρολς» της Κουμουνδούρου.

Ο ηθοποιός αντέδρασε με τον όπως είναι φυσικό, με τον πρόεδρο του Σωματείου Σπύρου Μπιμπίλα να αναγνωρίζει το λάθος, το οποίο και απέδωσε στον… χαμό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες.

Ωστόσο, εν μέσω όλων αυτών των εξελίξεων, το Σωματείο θα έπρεπε να είναι διπλά προσεκτικό, ιδιαιτέρως όταν πρόκειται για την τιμή και την υπόληψη των ίδιων των ανθρώπων του θεάτρου. Μια συγνώμη πάντως από τον Μπιμπίλα θα ήταν χρήσιμη στην παρούσα ειλικρινής, αλλά και απάντηση σε διαμηνύουν ότι στην περίπτωση Μαρκουλάκη, το Σωματείο αδικεί την δραστηριότητα όλων αυτών των ημερών.