Γελάει και το παρδαλό κατσίκι για το γεγονός ότι ο Πολάκης τα έβαλε με την ΕΡΤ, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι αντικειμενική έναντι της προβολής των θέσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Φυσικά, στην περίπτωση αυτή ισχύει το ρητό «με όποιο δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις».

Βλέπετε ο πολυαγαπημένος της οικογένειας Τσίπρα, αναπολεί προφανώς τις εποχές της ΣΥΡΙΖΕΡΤ, όπου η Κατερίνα Ακριβοπούλου μάλωνε στον αέρα τον δύσμοιρο και καλό συνάδελφο, Κώστα Παπαχλιμίντζο, επειδή στη διάρκεια συνέντευξης-διαγγέλματος του Πολάκη, στην εκπομπή του 0,3% που παρουσίαζε η ίδια στην κρατική τηλεόραση, ο δημοσιογράφος «τόλμησε» να διακόψει τον τότε αναπληρωτή υπουργό Υγείας. «Σε παρακαλώ, θα μιλήσει όσο θέλει ο υπουργός» του είχε πει. Μετά απ'όλα αυτά, είναι δυνατόν να ικανοποιείται ο ΑΨΥΣ του Αλέξη με οτιδήποτε λιγότερο; Για την ιστορία, ήταν η ίδια εκπομπή που ο συμπαρουσιαστής της Ακριβοπούλου, Καψώχας, είχε ταυτίσει το Μητσοτάκη με τους θεωρητικούς του φασισμού.

ΥΓ: Στην εν λόγω εκπομπή ο Πολάκης μιλούσε χωρίς διακοπή για 40 λεπτά. Ούτε ο Κιμ Γιουνγκ Ουν να ήταν τρομάρα του ο δήμαρχος των διπλών βιβλίων.