Ο Θοδωρής Δρίτσας ουκ ολίγες φορές έχει απασχολήσει με αρνητικό τρόπο την Κουμουνδούρου. Αποκορύφωμα, φυσικά, οι χθεσινές δηλώσεις περί τρομοκρατίας και μη εκφοβισμού της κοινωνίας από την 17 Νοέμβρη. Δηλώσεις που αποδοκιμάστηκαν, έστω και με καθυστέρηση από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προκάλεσαν μεγάλη ζημιά στον κ. Τσίπρα.

Και αυτό γιατί η «Δριτσολογία» επισκίασε τη χθεσινή παρουσίαση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για τον ευαίσθητο τομέα της υγείας. Αλλά, όπως είπαμε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Δρίτσας δημιουργεί τεράστιο εσωκομματικό ζήτημα. Θυμίζουμε ότι ο πρώην υπουργός, με αφορμή την Μόρια και τις καταγγελίες που είχαν γίνει παλαιότερα ακόμα και για βιασμούς παιδιών στον προσφυγικό καταυλισμό, είχε δηλώσει πως «οι βιασμοί παιδιών στη Μόρια γίνονται μια φορά στο εξάμηνο».

Δηλαδή, σύμφωνα με το σκεπτικό Δρίτσα, δεν είναι κάτι σύνηθες και αν συμβαίνει αραιά και που δεν τρέχει και τίποτα. Φυσικά και τότε ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σπεύσει να δώσει διευκρινίσεις για την γκάφα του κ. Δρίτσα. Που δεν ήταν η πρώτη, αλλά όπως αποδεικνύεται, δεν ήταν και η τελευταία. Θα αναμένουμε με αγωνία την επόμενη.