Τρελάθηκαν τα δημοσιογραφικά φερέφωνα της Κουμουνδούρου με την διακοπή της απεργίας πείνας του Κουφοντίνα και την αδυναμία του… κινήματος της Νέας Σμύρνης για το οποίο ήλπιζαν να αποτελέσει τη νέα εκδοχή των αγανακτισμένων και να βάλει την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε τροχιά αποσταθεροποίησης.

Ο Κυρίτσης της ΑΥΓΗΣ, απείλησε με αντίστοιχα φαινόμενα σε καθημερινή βάση εντός των Πανεπιστημίων αν δεν αποσυρθεί ο νόμος Κεραμέως, ενώ η Ακριβοπούλου βγήκε από την αφάνεια (αλήθεια μετά την ΕΡΤ πώς δεν πέφτουν βροχή οι προτάσεις για μια τέτοια δημοσιογραφική οντότητα) και καλούσε εν μέσω πανδημίας από τα social media σε μαζικές πορείες διαμαρτυρίας. Φυσικά, το ποσοστό εκείνων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της ήταν αντίστοιχο της τηλεθέασης της εκπομπής που είχε με τον Καψώχα στην κρατική τηλεόραση. Μηδενικό δηλαδή…

Όσο για τον ινστρούκτορα Καρτερό, που έχει στο ενεργητικό του άλλη μια επικοινωνιακή αποτυχία, αφού πλέον μετά την εξέλιξη με τον Κουφοντίνα χάνεται οποιοδήποτε επιχείρημα στήριξης των σχετικών συγκεντρώσεων για λόγους ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως διεμήνυε η Κουμουνδούρου, τα έβαλε με τα ΜΜΕ τα οποία χαρακτήρισε ως… οίκους ανοχής. Προς απάντηση, παραθέτουμε το ιδιαιτέρως επιτυχημένο κατά την άποψή μας σχόλιο της σημερινής Ontime: «Με τα ΜΜΕ τα έβαλε ο Καρτερός μέσω της αρθρογραφίας του στην ανυπόληπτη πλέον ΑΥΓΗ, κάνοντας λόγο για... οίκους ανοχής της εξουσίας. Προφανώς λησμονεί το πραγματικό μπ...ελο που πήγε να στήσει ο ίδιος με τον Παππά για να εξυπηρετήσει την πρώτη φορά αριστερά. Ας ρωτήσουν τον Καλογρίτσα να τους τα θυμίσει».