Μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να σιώπησε κατόπιν συμφωνίας με το Μέγαρο Μαξίμου, μέχρι τουλάχιστον την στιγμή που θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις για το λιανεμπόριο. To κλίμα, ωστόσο, που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες δεν αποκλείεται να οδηγήσει τον υπουργό Ανάπτυξης στην απόφαση να αφοσιωθεί αποκλειστικά για ένα διάστημα στη ουσία των αρμοδιοτήτων του (κομβικές για την επαναφορά της οικονομικής δραστηριότητας στην περιβόητη κανονικότητα) και να αφήσει στην άκρη την επικοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά την εμπλοκή του Άκη Σκέρτσου στο επικοινωνιακό κομμάτι τόσο δια της παρουσίας του στις επίσημες ενημερώσεις, όσο και με τις παρεμβάσεις του στα ΜΜΕ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό θα έχει ανάμειξη και στην πληροφόρηση αναφορικά με τα δεδομένα που προκύπτουν για το λιανεμπόριο και τις επιχειρήσεις. Nα εμπλακεί, κοινώς, και στα χωράφια του Άδωνι. Βεβαίως για να μην παρεξηγηθούμε το ίδιο συμβαίνει ή θα συμβεί και με άλλα χαρτοφυλάκια που συμμετέχουν ενεργά στην καταπολέμηση των συνεπειών της πανδημίας.

Αυτό που φοβούνται πάντως κάποιοι… κακεντρεχείς με φόντο και το επιβαρυμένο παρελθόν του Σκέρτσου (με την αδικαιολόγητη ανάρτησή του στο facebook για την υπόθεση Τοπαλούδη) είναι μήπως ησύχασε το Μαξίμου από το φλογερό ταμπεραμέντο του Γεωργιάδη και τώρα τη βρει από καμιά νέα… τεχνοκρατική στραβοτιμονιά.