Στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega «Βαβέλ» βρέθηκε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. Με το Πάσχα αλλά και το καλοκαίρι να πλησιάζουν, όλοι είναι εν αναμονή των αποφάσεων της επιτροπής του υπουργείου Υγείας και του κατά πόσο θα δοθεί πράσινο φως για μετακινήσεις και περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων.

Όσον αφορά λοιπόν, στις ελεύθερες μετακινήσεις, ο καθηγητής περιβαλλοντικής μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, είπε ότι «εφόσον η κυρία Μπακογιάννη θέλει να πάει στα Χανιά, είμαι μαζί της, αρκεί να πάμε μαζί στην υπέροχη Κρήτη».

Η βουλευτής, χαμογελαστή και ευδιάθετη απάντησε «Σας καλώ, κύριε Σαρηγιάννη. Σας καλώ! Σας έχω γνωρίσει τόσο πολύ μέσα από την τηλεόραση. Έχετε ανοιχτή πρόσκληση».

Τον λόγο πήρε ο καθηγητής πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας ΕΚΠΑ, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ρωτώντας «Γιατί μόνο τον κύριο Σαρηγιάννη;» καθιστώντας σαφές πως θα ήθελε και ο ίδιος παρόμοια πρόσκληση.

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποδέχτηκε το σχόλιο λέγοντας χαρακτηριστικά «Αλίμονο! Είσαστε όλοι ένα κομμάτι της ζωής μας. Σας βλέπουμε κάθε μέρα».