Κόντρα είχαν μέσω διαδικτύου και πιο συγκεκριμένα μέσα από το Twitter o Νίκος Χατζηνικολάου και o Κώστας Βαξεβάνης, με αφορμή μία ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή. 

Αφορμή αποτέλεσε ένα tweet-απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου σε χρήστη του twitter.
«Ασχολήσου με το αγαπημένο σου Ντοκουμέντο και προώθησε το,όπως ήδη κανεις και μην συκοφαντείς τη δουλειά 150 δημοσιογράφων επειδή δεν ταυτίζεται κομματικά με τις προτιμήσεις σου.Είναι ντροπή» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος σε λογαριασμό που του άσκησε κριτική, γράφοντας «Τρία πουλάκια κάθονταν… Εδώ καίγεται το σύμπαν και εσείς στην κοσμαρα σας».

Με την σειρά του ο Κώστας Βαξεβάνης, σχολίασε: «Ρωτάνε το @NChatzinikolaou για τη στάση του στο θέμα Φουρθιώτη και αντί να απαντήσει τους λέει για το “αγαπημένο τους Documento”. Την προηγούμενη φορά που έγραψε απρεπώς για μένα, ζήτησε συγγνώμη γιατί “το είχε γράψει ένας βοηθός”. Ο σημερινός βοηθός έχει σοβαρό πρόβλημα».

Με τον Νίκο Χατζηνικολάου να απαντά εκ νέου:
«Η στάση μου για το θέμα αυτό προκύπτει από τα σχόλια μου στα μέσα που εργάζομαι. Ορισμένοι αναγνώστες της εφημερίδας σου για κάποιο περίεργο λόγο επιτίθεται με συκοφαντικά σχόλια στις αναρτήσεις της real news! Ανέντιμοι τακτική. Εμείς σεβόμαστε όλες τις εφημερίδες, όλες τις απόψεις.»

169538273_1424092791273361_336913348292832448_n