Κρίμα που ο Νίκος ο Φίλης που κατά τ' άλλα είναι σοβαρός, αποφάσισε να βαδίσει στα… χνάρια του Αρβανίτη, ο οποίος στο βωμό της ιδεοληψίας και της αντιπολιτευτικής ανάγκης επιχειρεί να πείσει τη διεθνή κοινότητα ότι η Ελλάδα καταπατά δικαιώματα των Μεταναστών τόσο στο Αιγαίο, όσο και στον Έβρο.

Ποια, η Ελλάδα που έχει υποφέρει τα πάνδεινα από την εργαλειοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών από τον Ερντογάν και η οποία έχει παραδώσει μαθήματα ανθρωπισμού όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά βλέπετε αυτά είναι ψιλά γράμματα για όλους αυτούς… Ο Φίλης, λοιπόν, επικαλούμενος τις σχετικές αναφορές για τη δράση του λιμενικού και των συνοριοφυλάκων, χαρακτήρισε με απολύτως αρνητικό τρόπο την παρουσία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον φράκτη του ακριτικού νομού.

Καλά όλα αυτά, αλλά δεν ακούσαμε τον ίδιο, ή κανέναν άλλο από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το αν θα γκρεμίσουν τον φράκτη της «ντροπής» σε περίπτωση που έρθει η δεύτερη φορά Αριστερά με την οποία μας απειλούν… Εκτός κι αν επρόκειτο για κανονικό αντάρτικο…