Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά)
Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά) Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
thumbnail_loverdos
Παραπολιτικά

Ο Λοβέρδος παρουσιάζει την υποψηφιότητά του στις 16 Ιουνίου - Κάλεσμα σε «όσους έδωσαν μάχες»

Θα παρουσιάσει τη διακήρυξη αρχών και θέσεων της υποψηφιότητάς του

Στην επικείμενη διακήρυξη αρχών και θέσεων του Ανδρέα Λοβέρδου την Τετάρτη 16 Ιουνίου αναφέρονται οι συνομιλητές του υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ένα κείμενο, στο οποίο αναπτύσσονται οι σκέψεις του για το μέλλον της παράταξης και για όλα όσα πρέπει να γίνουν.

Το κάλεσμα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ
Κ

Μεταξύ άλλων ο Α.Λοβέρδος με τη διακήρυξή του θα απευθύνει μήνυμα πανστρατιάς ανοίγοντας τις πόρτες σε «11.000.000 Έλληνες» όπως δηλώνουν χαρακτηριστικά. Ο κ. Λοβέρδος αναμένεται να καλέσει «όλες τις Ελληνίδες, όλους τους Έλληνες να τους ξανακούσουν, να τους κρίνουν αυστηρά, να έρθουν κοντά τους και να ενισχύσουν τη φωνή τους, όλες τις δυνάμεις που πλαισίωσαν την Ελιά, την Δημοκρατική Παράταξη, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Κίνημα Αλλαγής να παλέψουν για το μέλλον της Ελλάδας και του κόμματος, όλους τους πολίτες που ήταν μαζί τους στο παρελθόν, που έδωσαν μάχες στη Βουλή, που αγωνίστηκαν στην αυτοδιοίκηση και τον συνδικαλισμό να δώσουν και πάλι το παρόν, όλους τους πολίτες, που δεν εγκατέλειψαν την πιο ιστορική παράταξη της Ελλάδας, που βρέθηκαν μαζί στις τραγικές μέρες του 2010, του 2012, του 2015-19 και κράτησαν ψηλά τη σημαία τους, να ανασυντάξουν το κόμμα και να το φέρουν ξανά στο προσκήνιο».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το περιεχόμενο της διακήρυξης της 16ης Ιουνίου που θα δημοσιοποιηθεί διαδικτυακά με ένα βίντεο θα τεθεί υπό την κρίση της κοινωνίας και των πολιτών μέσω διαβούλευσης. Ο Α.Λοβέρδος θα δώσει την ευκαιρία και τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να εισφέρουν απευθείας τις ιδέες, τις προτάσεις αλλά και τις ενστάσεις τους.