Κανονική προεκλογική εκστρατεία διεξάγει ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήµατος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος υπόσχεται στους συνομιλητές του έναν μήνα πολιτικού …οργασμού.

Ενόψει εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής στα τέλη του έτους, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει τις στοχευμένες μίνι περιοδείες του, αφού ακόμα ισχύουν κάποιοι περιορισμοί λόγω πανδημίας

Στην Πύλο για συναντήσεις και ζυμώσεις

Την Παρασκευή επισκέφθηκε την Πύλο, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους και τοπικά στελέχη, όπως τον Τάκη Αλεξάκη, με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ να αναφέρει πως δεν θα ξεχάσει την πρώτη φορά που τον είδε, ανεβασμένο σε μια κολώνα στην Πάτρα να κουνά σημαία με τον ήλιο τον πράσινο σε προεκλογική ομιλία του Ανδρέα Παπανδρέου. «Με τον Τάκη, το ΠΑΣΟΚ μας ένωσε και για το ΠΑΣΟΚ ξαναβρισκόμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ανδρέας Λοβέρδος.





Παρουσιάζει την διακήρυξη

Την Τετάρτη, ο Ανδρέας Λοβέρδος παρουσιάζει την διακήρυξη της υποψηφιότητάς του, για την οποία εργάζονται εδώ και εβδομάδες επτά διαφορετικές ομάδες που έχει συστήσει.

Πρόκειται για ένα κείμενο, στο οποίο αναπτύσσονται οι σκέψεις του για το μέλλον της παράταξης και για όλα όσα πρέπει να γίνουν.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας αναμένεται να γίνει μέσω Facebook, ενώ θα περιλαμβάνει την προβολή ντοκιμαντέρ διάρκειας 15 λεπτών, στο οποίο θα παρουσιάζεται η διακήρυξη για ένα νέο ξεκίνημα του χώρου.

Στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιάσει και μία ψηφιακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας θα καλεί πολίτες και πολιτικούς σε διάλογο. Στόχος είναι, μετά από την ολοκλήρωση του τελευταίου, να καταθέσει το τελικό πολιτικό του κείμενο τον Σεπτέμβριο.