Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο γιος του Βασίλη Λεβέντη και πρώην βουλευτής, αφού περιμένει τον διάδοχο Βασίλη Junior. Συγκριμένα η καλλονή σύζυγός του Σωτηρία Τσούμα θα φέρει αύριο στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην βουλευτής δήλωσε αποκλειστικά στα parapolitika.gr και στη Σάσα Σταμάτη τα εξής:
«Άυριο το πρωί γεννάμε στο Ιασώ. Έχω αγωνία, αλλά παράλληλα είμαι πολύ ευτυχισμένος. Νιώθω τεράστια ασφάλεια με τον γιατρό μας τον γυναικολόγο Θεοφανάκη Παναγιώτη, γιατί από την πρώτη είναι στο πλευρό μας και μας εμψυχώνει» .

Το όνομα, σύμφωνα με τον γαμπρό Μάριο Γεωργιάδη, είναι επιλογή του ζευγαριού αφού έτσι λένε τόσο τον πατέρα του, τον Βασίλη Λεβέντη αλλά και τον πεθερό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρίος Γεωργιάδης και η αγαπημένη του Σωτηρία Τσούμα, πραγματοποίησαν τον Ιούλιο πολιτικό γάμο που τελέστηκε από τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωσταντέλο, ενώ οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι. Όπως έγινε γνωστό από το ζευγάρι, το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει και ο θρησκευτικός γάμος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Μάριος έχει ήδη δύο παιδάκια από προηγούμενο γάμο και περιμένουν πώς και πώς το αδελφάκι τους.