Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης, επέπληξε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Πάτση, όχι για την τοποθέτησή του επί του μεταναστευτικού αλλά επί του dress code, που δεν του άρεσε καθόλου!

Κατά την συζήτηση στην Γερουσία της Βουλής ο κ. Καμίνης ζήτησε να λάβει τον λόγο μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, για να διαμαρτυρηθεί, λέγοντας πως δεν είναι πρέπων να ομιλούν οι βουλευτές στη Βουλή και μάλιστα, χωρίς σακάκι…με τον Μάξιμο Χαρακόπουλο να τονίζει την κακώς εννοούμενη «χαλαρότητα» των προηγουμένων ετών.

Ο νέος βουλευτής της ΝΔ, μάλιστα δεν παρεξήγησε την παρατήρηση του Γ. Καμίνη, αντιθέτως υποσχέθηκε πως δεν θα επαναληφθεί.

99_252863_274602


Ακολουθήσει ο εξής διάλογος 

Γ.ΚΑΜΙΝΗΣ: Κύριε Πρόεδρε μια παρατήρηση επί της διαδικασίας. Τον κύριο συνάδελφο που μόλις μίλησε δεν τον γνωρίζω προσωπικά. 

Μ.ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι βουλευτής Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας

Γ.ΚΑΜΙΝΗΣ: Δεν το λέω για αυτό. Θα ήθελα μόνο να παρατηρήσω ότι δεν είναι σωστό ο ομιλητής να μην φορά έστω σακάκι. Μπορείτε να με θεωρήσετε τυπολάτρη. Κατά τα λοιπά δεν θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να επαναληφθεί.

ΑΝΔ.ΠΑΤΣΗΣ: Κύριε Πρόεδρε αποδέχομαι την παρατήρηση και σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα επαναληφθεί. Έχει δίκιο ο κ. συνάδελφος. 

Μ.ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Συμφωνώ με την παρατήρηση του κ. Καμίνη. Δυστυχώς στα προηγούμενα χρόνια επικράτησε μια κακώς εννοούμενη «χαλαρότητα» στην αμφίεση των βουλευτών στο κοινοβούλιο.