Τον «αρχαίο» επικοινωνιολόγο Γιάννη Λούλη, βλέπουν πίσω από τις αλλεπάλληλες γκάφες του προέδρου Αλέξη, τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη κάποιοι ακούγοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, «είδαν» πίσω από τις λέξεις τον Λούλη. Μάλιστα, σ’ αυτόν «χρεώνεται» και η απότομη «στροφή» που επιχειρεί ο Τσίπρας στον παπανδρεϊσμό. Μια επιλογή που για όσους γνωρίζουν το παρασκήνιο, έχει ανεβάσει στα κεραμίδια, μέχρι και τη Μπέτυ Μπαζιάνα.

Τι αναφέρει το big mouth

Τον «αρχαίο» επικοινωνιολόγο Γιάννη Λούλη, βλέπουν πίσω από τις αλλεπάλληλες γκάφες του προέδρου Αλέξη, τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ως γνωστόν ο επονομαζόμενος και θεωρητικός του «μεσαίου χώρου» εδώ και αρκετό καιρό, έχει αρχίσει να προσφέρει υπηρεσίες στον Τσίπρα. Κάποιοι μάλιστα ακούγοντας την ομιλία του τελευταίου στη ΔΕΘ, «είδαν» πίσω από τις λέξεις τον Λούλη. Στην παρούσα φάση ο επικοινωνιολόγος φαίνεται να έχει τον πρώτο ρόλο στο επιτελείο του τέως πρωθυπουργού. Μάλιστα, σ’ αυτόν «χρεώνεται» και η απότομη «στροφή» που επιχειρεί ο Τσίπρας στον παπανδρεϊσμό. Μια επιλογή που για όσους γνωρίζουν το παρασκήνιο, έχει ανεβάσει στα κεραμίδια, μέχρι και τη Μπέτυ Μπαζιάννα. Ωστόσο, όπως είχε συμβεί παλιά και με τους αρχηγούς της Ν.Δ., ο Λούλης, έχει «κλέψει» με τις ιδέες του, το μυαλό του προέδρου Αλέξη.