Τον καθηγητή Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας Θεόδωρο Βασιλακόπουλο παρουσιάζει η στήλη big mouth του powergame.grως τον διάδοχο του Παναγιώτη Αρκουμανέα στον ΕΟΔΥ. 

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα η στήλη big mouth αποκάλυψε πρώτη την επικείμενη παραίτηση του Αρκουμανέα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που υπάρχουν στη συνεργασία του με τη νέα ηγεσία του υπουργείου. 

Σχετικά με τον Θεόδωρο Βασιλάκοπουλο, η στήλη αναφέρει ότι είναι ένας πολύ καλός επιστήμονας που γνωρίζει όσο λίγοι τα συμβαίνοντα στον χώρο της Υγείας. Πέραν τούτου όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχει αποδείξει ότι δεν μασάει και από Πολάκηδες, αφού δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχει αντιπαρατεθεί και μάλιστα δημόσια με τον πρώην υφυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι αναφέρει το big mouth

Αντιλαμβάνομαι ότι το εύκολο ρεπορτάζ είναι να ξυπνάς πρωί και να διαβάζεις είτε τα sites, είτε τις εφημερίδες και ακολούθως να κάνεις μια καλή αναπαραγωγή όσων κρίνεις ότι έχουν μια αξιοπιστία. Αυτό συνέβη χθες με την είδηση που «έβγαλε» η στήλη σχετικά με τον απερχόμενο πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα. Πρωί – πρωί αρκετοί συνάδελφοι έσπευσαν να αντιγράψουν τα βασικά σημεία του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ, χωρίς φυσικά να αναφέρουν την πηγή που άντλησαν την είδηση. Και δεν μιλάμε για μικρά sites, αλλά για μεγάλα που ανήκουν σε μεγάλα εκδοτικά μαγαζιά. Σήμερα, θα δώσουμε νέο ρεπορτάζ σε σχέση με τον ΕΟΔΥ.

Παρακαλώ εφόσον μπουν στον κόπο (πάλι) να αντιγράψουν ας αναφέρουν τουλάχιστον την πηγή. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Εξ όσων μαθαίνω φαβορί για την θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ, είναι ο καθηγητής Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Ένας πολύ καλός επιστήμονας που γνωρίζει όσο λίγοι τα συμβαίνοντα στον χώρο της Υγείας. Πέραν τούτου όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχει αποδείξει ότι δεν μασάει και από Πολάκηδες, αφού δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχει αντιπαρατεθεί και μάλιστα δημόσια με τον πρώην υφυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή είναι το ακριβώς αντίθετο του Αρκουμανέα, τουλάχιστον στο πώς βλέπει, αλλά κυρίως στο πως αντιμετωπίζει τον αψύ Σφακιανό