Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για την εκλογή ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.

Η  Κεντρική Επιτροπή του κόμματος συνεδρίασε την Κυριακή, προκειμένου να επικυρώσει την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ), η οποία προβλέπει και την συλλογή υπογραφών των υποψηφίων.

Καταληκτική ημερομηνία έχει οριστεί η 15η Οκτωβρίου και ώρα 14:00, χρόνος έως τον οποίο θα πρέπει να κατατεθούν οι ανωτέρω υπογραφές μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας για πρόεδρο του Κινήματος στην ΕΔΕΚΑΠ.

Σύμφωνα με το καταστατικό, προκειμένου να δοθεί το διακαίωμα στους ενδιαφερόμενους να ανακηρυχτούν υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει την στήριξη είτε του 15% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, που αριθμεί περί τα 300 κομματικά στελέχη, είτε να συγκεντρώσουν 5.000 υπογραφές από το μητρώο του κόμματος, που αριθμεί 130.000 μέλη

Διαδικτυακό κάλεσμα

Έτσι, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, επιστρατεύοντας ακόμα και τις δυνατότητες του διαδικτύου, απευθύνοντας διαδικτυακό κάλεσμα υποστήριξης της υποψηφιότητάς τους, προκειμένου να συλλέξουν τις υπογραφές που απαιτούνται. 

Μάλιστα, σε μήνυμα που στέλνουν μέσω email, σε κατευθύνει σε ειδική φόρμα για τη συμπλήρωση των στοιχείων που απαιτούνται.

Δείτε που μπορούν να υπογράψουν διαδικτυακά τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής:

Για τη Φώφη Γεννηματά (ΕΔΩ)

Για τον Ανδρέα Λοβέρδο (ΕΔΩ)

Για τον Χάρη Καστανίδη (ΕΔΩ)

Για τον Νίκο Ανδρουλάκη (ΕΔΩ).