Υπέρ της υποψηφιότητας του Ανδρέα Λοβέρδου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, υπέγραψε η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή

Η κ. Καϊλή, άλλωστε είχε εκφράσει ανοιχτά εδώ και καιρό και καιρό την στήριξή της στον Ανδρέα Λοβέρδο.

Εξάλλου, υπέρ του Ανδρέα Λοβέρδου τάχθηκαν με τις ομιλίες τους στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ η Νάντια Γιαννακοπούλου και η Χαρά Κεφαλίδου, που θα αναφέρουν κατά τη διάρκεια των ομιλιών τους στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.

Κεφαλίδου: Γιατί στηρίζω τον Ανδρέα Λοβέρδο


Η Χαρά Κεφαλίδου εξηγώντας τους λόγους στήριξης του Ανδρέα Λοβέρδου, η τόνισε πως στην παρούσα συγκυρία «πιστεύει ότι το κόμμα χρειάζεται έναν αρχηγό με εγνωσμένη εμπειρία σε θέσεις ευθύνης και εκπεφρασμένες πολιτικες θεσεις για την πατρίδα και την παράταξη στην κατεύθυνση των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα. Οι θέσεις μας, οι διαχρονικές κατακτήσεις και διατυπώσεις μας, πρέπει να γίνουν κτήμα όλων και να τεθούν στην υπηρεσία της χώρας, χωρίς να υφαρπάζονται ή να υφίστανται κακομεταχείριση ερήμην μας. Ο Ανδρέας Λοβέρδος μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές τις απαιτήσεις καλύτερα από τους άξιους συνυποψηφίους του και γι' αυτό έχει την υποστήριξή μου».

Γιαννακοπούλου: Έχει τον δυναμισμό που είναι αναγκαίος για την παράταξη

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ολοκληρώνοντας την ομιλία της ξεκαθάρισε την επιλογή της για Πρόεδρο, αλλά και τα κριτήρια με βάση τα οποία κατέληξε σ΄αυτή την απόφαση. «Εκτιμώ όλους τους υποψήφιους και θα είμαι παρούσα, όπως πάντα, όποιος και αν εκλεγεί. Ωστόσο, μετά από πολύ σκέψη, κατέληξα να στηρίξω την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου». είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας στη συνέχεια τους λόγους της απόφασης.

«Τον θεωρώ έμπειρο, ικανό, με απήχηση σε ευρύτερα ακροατήρια, με δυνατότητα εκπροσώπησής μας στην Βουλή και εκτός Βουλής, με τον δυναμισμό που είναι αναγκαίος για την επανεκκίνηση που χρειαζόμαστε. Ταυτόχρονα, σκέψεις μου και ιδέες που έχω εκφράσει βρίσκονται κοντά σε βασικές θέσεις και προσανατολισμούς του, που δεν κρύβει μέσα σε ένα πέπλο ιδεολογικής και πολιτικής απροσδιοριστίας αλλά τις έχει καταθέσει δημόσια», τόνισε η βουλευτίνα του ΚΙΝΑΛ.