Τη δεκαετία του 80’, ο Χάρυ Κλυν ανάμεσα στα πολλά άλλα σκετς που έκανε ήταν και αυτό που κορόιδευε το ΚΚΕ Εσωτερικού του Λεωνίδα Κύρκου για τον λίγο κόσμο που μάζευε στις συγκεντρώσεις του. «Και αντί να τους πει ελάτε πιο κοντά να μην φωνάζω, τους έλεγε απλωθείτε να φαινόμαστε πολλοί», ήταν το αστείο του Κλυν για τον λίγο κόσμο που πήγαινε να ακούσει τον ιστορικό ηγέτη της ανανεωτικής αριστεράς.

Screenshot__51_

Οι εικόνες από την επίσκεψη στις 30 Σεπτεμβρίου του τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθού, στο νοσοκομείο του Αγρινίου και τη συγκέντρωση που έκανε με εργαζόμενους παραπέμπουν στον επικό σχολιασμό του Χάρυ Κλύν και σε εκείνη την περίοδο. Με τη διαφορά βεβαίως ότι το ΚΚΕ Εσωτερικού πάλευε να μπει στη Βουλή ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο αδιάψευστος φακός, λοιπόν, δείχνει 14 καθήμενους και έναν όρθιο να ακούν ευλαβικά τον πρώην υπουργό Υγείας να αναλύει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Κρίμα πάντως τα διόδια που πλήρωσε και τις βενζίνες  που χάλασε ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα  Ξανθός για να πάει ως το Αγρίνιο. Θα μπορούσε άνετα να τους πάρει ένα τηλέφωνο και να μην τρέχει ως εκεί.

Screenshot__52_