Η αγαπηµένη ηθοποιός Καίτη Φίνου πριν από λίγες ηµέρες βρέθηκε στο ιατρείο της Νατάσας Παζαΐτη, στο κέντρο της Αθήνας, και µάλιστα µετά την επίσκεψη ανέβασε µια φωτογραφία µαζί της στο Ιnstagram.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, µόνο τυχαία δεν ήταν η επίσκεψη της ηθοποιού στη γιατρό, καθώς η πρωταγωνίστρια του κινηµατογράφου το τελευταίο διάστηµα έχει ξεκινήσει µια σειρά εξετάσεων για κάτι που της εµφανίστηκε, σύµφωνα µε πληροφορίες από το περιβάλλον της, πριν από έναν µήνα. Αλλωστε, αξίζει να σηµειωθεί ότι η Καίτη Φίνου έχασε τη µητέρα της το 1986 από καρκίνο στις ωοθήκες, στη συνέχεια έχασε την αδελφή της µητέρας της και νονά της, Ντόρα, από καρκίνο στον µαστό και το 2019 έχασε την αδελφή της από καρκίνο στις ωοθήκες. Λογικό είναι η ηθοποιός να έχει κάποιες φοβίες λόγω της κληρονοµικότητας.

Σύµφωνα µε πληροφορίες του «S», από την ηµέρα που έφυγε η αδελφή της, απέφευγε τις εξετάσεις, γιατί αρχικά φοβόταν, ενώ παράλληλα ήταν και ο κοροναϊός που δεν βοηθούσε την κατάσταση, αφού έγινε ολικό lockdown. Μετά την επίσκεψή της στη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραµανλή, η Καίτη Φίνου τόνισε τη λέξη «πρόληψη», ενώ παράλληλα έκανε ανάρτηση στο Ιnstagram της για τη Νατάσα Παζαΐτη. «∆εν φτάνει να είσαι µόνο καλός γιατρός, αλλά και άνθρωπος», έγραψε, θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει τη γιατρό για την άψογη συµπεριφορά απέναντί της.

Δείτε την ανάρτηση