Η Νόνη ∆ούνια έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανη για την κόρη της. Η βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων της Νέας ∆ηµοκρατίας πριν από λίγες ηµέρες βρέθηκε στη Λάρισα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Καλλιτεχνικής Κολύµβησης.

Η 15χρονη κόρη της, Ρία, εδώ και πέντε χρόνια κάνει πρωταθλητισµό στο ιδιαίτερα απαιτητικό αυτό άθληµα. Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η Ρία έχει ένα εκπληκτικό σώµα και παράλληλα είναι άριστη µαθήτρια.

Φυσικά, στους αγώνες δεν θα µπορούσε να λείπει η µητέρα της, που της έχει µεγάλη αδυναµία και είναι πάντα δίπλα στα παιδιά της, παρά το φορτωµένο πρόγραµµά της.



Αξίζει να σηµειωθεί ότι η Νόνη ∆ούνια και ο Κυριάκος Μουρατίδης έχουν µυήσει τα παιδιά τους από πολύ µικρή ηλικία στον αθλητισµό, αφού και ο 16χρονος γιος τους, Στάθης, κάνει πρωταθλητισµό στο water polo. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι τα δύο τους παιδιά ασχολούνται µε αθλήµατα της πισίνας, αφού η Νόνη ήταν από τις πρώτες αθλήτριες υδατοσφαίρισης στον Πειραιά, τόσο στον Εθνικό όσο και στην Καστέλλα.

Η ίδια µάλιστα δήλωσε στο «Secret»: «Είναι πολύ βασικό στοιχείο, ως µάθηµα ζωής, ο πρωταθλητισµός. Σε διδάσκει συνέπεια, πειθαρχία και το βασικότερο από όλα είναι ότι σε µαθαίνει να χάνεις και να διαχειρίζεσαι τις ήττες σου µε τρόπο τέτοιο ώστε να µην το βάζεις κάτω, να µην τα παρατάς και να συνεχίζεις να προσπαθείς».