Αιφνιδίασε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν επισκέφθηκε το Καφενείο της Βουλής, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, και ήπιε πρωινό καφέ με βουλευτές της ΝΔ που ήδη έτρεχαν για τις κοινοβουλευτικές τους υποχρεώσεις.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας με τον αντιπρόεδρο Θανάση Μπούρα και τον βουλευτή Λάζαρο Τσαβδαρίδη, αποκάλυψε πως έχει σκοπό καλώς εχόντων των πραγμάτων να συγκαλέσει την πρώτη δια ζώσης κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος για την επόμενη Τρίτη. Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση για το 2021 που δεν θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψής.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο θέμα των εμβολιασμών λέγοντας πως δεν πείθεται ο κόσμος, και το συζήτησε με τους Θεόφιλο Λεονταρίδη Μίλτο Χρυσομάλλη και Νίκο Μανωλάκο.

Με διάθεση για χιούμορ ο Κ. Μητσοτάκης ρώτησε, πότε ολοκληρώνεται η συζήτηση του νομοσχεδίου του Υποδομών για τα διπλώματα οδήγησης, ενώ έβλεπε από την οθόνη τον αρμόδιο υπουργό Κ. Καραμανλή να μιλάει στο βήμα. Μάλιστα αστειευόμενος είπε στους βουλευτές, «θα μπω στην αίθουσα και μόλις με δει ο Καραμανλής θα νομίζει ότι ήρθα ξαφνικά γιατί έγινε πρόταση δυσπιστίας στο πρόσωπο του!».