«Πακέτα» ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ετοιμάζει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης, σε συνεργασία με τα υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, όπως αναφέρει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως σχολιάζει η στήλη δεν πρόκειται για «τυφλές» ενισχύσεις, αλλά για άκρως στοχευμένες που θα αφορούν στη ψηφιοποίηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Πρόκειται για τρία προγράμματα 400 εκατομμυρίων, έκαστο, που θα ρίξουν στην πραγματική οικονομία 1,2 δισ. ευρώ το πρώτο δίμηνο του νέου έτους.

Τι αναφέρει το big mouth

Σε συνεργασία με τα υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης, προετοιμάζει «πακέτα» ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Και δεν μιλάμε για «τυφλές» ενισχύσεις, αλλά για άκρως στοχευμένες που θα αφορούν στη ψηφιοποίηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τη Συμβολαιακή Γεωργία και κάτι προτάσεις που επεξεργάζεται (ακόμη) ο συναγωνιστής Βασίλης Κικίλιας. Μιλάμε για τρία προγράμματα 400 εκατομμυρίων, έκαστο που θα ρίξουν στην πραγματική οικονομία 1,2 δισ. ευρώ το πρώτο δίμηνο του νέου έτους.