Δείπνο με τον Μπιλ και τη Χίλαρι Κλίντον είχαν το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Υόρκη ο Θεόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου. Το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ υποδέχτηκε 75 φίλους του σε εκδήλωση για τον εορτασμό των 75ων γενεθλίων τους, στον 101 όροφο του συγκροτήματος Hudson Yards του Μανχάταν.

Το ζεύγος Αγγελοπούλου κάθισε στο τραπέζι των Κλίντον, στα δεξιά του πρώην αμερικανού προέδρου, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως το πιο ενδιαφέρον της βραδιάς ήταν το τετ α τετ που είχαν με τη Χίλαρι Κλίντον λίγο πριν από το δείπνο.

Η μεταξύ τους συζήτηση κινήθηκε γύρω από περιβαλλοντικά ζητήματα με τα οποία ασχολείται το Ίδρυμα Κλίντον -το οποίο αναμένεται να επαναλειτουργήσει- όπως η κλιματική αλλαγή, η πράσινη ενέργεια και οι φυσικές καταστροφές. Από αυτά τα θέματα η συζήτηση έφτασε μέχρι τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια η Χίλαρι έδειξε ενδιαφέρον να μάθει περισσότερα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και συγκεκριμένα για το στυλ διακυβέρνησής του και για την παρουσία του στην Ευρώπη.

Πληροφορίες μου αναφέρουν ότι το ζεύγος Κλίντον φάνηκε να είναι εξαιρετικά ενημερωμένο για τις κυβερνητικές και διεθνείς επιδόσεις του έλληνα πρωθυπουργού.