Για την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να αποεπενδύσει πλήρως από την Ελλάδα μας ενημερώνει η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Όπως σημειώνει η στήλη πρακτικά αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν συζητάμε μόνο για την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού Open, αλλά και για τα υπόλοιπα assets, δηλαδή τον ΟΛΘ και το Πόρτο Καρράς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ομογενής επιχειρηματίας δείχνει να μην έχει καμία διάθεση να συνεχίσει και ένας από τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση είναι η δυσκολία που αντιμετωπίζει να ξεπεράσει τα πολλά βέτο που θέτουν οι Αμερικάνοι. Μέχρι και τώρα, δεν είχε αντιληφθεί το μέγεθος της ενόχλησης των ΗΠΑ. Εσχάτως και με αφορμή την Αλεξανδρούπολη, ο πρόεδρος Ιβάν, κατάλαβε ότι δεν τον «παίρνει».

Τι γράφει το Big Mouth

Η πληροφορία προέρχεται από αξιόπιστη πηγή και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Σύμφωνα με τα όσα άρχισαν να κυκλοφορούν στην πιάτσα, εσχάτως ο Ιβάν Σαββίδης, φαίνεται να κατέληξε στην απόφαση της πλήρους αποεπένδυσης από την Ελλάδα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πλέον δεν συζητάμε μόνο για την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού Open, αλλά και για τα υπόλοιπα assets (ΟΛΘ και Πόρτο Καρράς).

Ο ομογενής επιχειρηματίας δείχνει να μην έχει καμία διάθεση να συνεχίσει. Ένας από τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση είναι η δυσκολία που αντιμετωπίζει να ξεπεράσει τα πολλά βέτο που θέτουν οι Αμερικάνοι. Μέχρι και τώρα, δεν είχε αντιληφθεί το μέγεθος της ενόχλησης των ΗΠΑ. Εσχάτως και με αφορμή την Αλεξανδρούπολη, ο πρόεδρος Ιβάν, κατάλαβε ότι δεν τον «παίρνει». Κάπως έτσι, αποφάσισε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Επ΄ αυτού πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις και δη ραγδαίες.