Συνάντηση με τον Τζανακόπουλο είχαν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι της «Αυγής», όπως διαβάζουμε στην στήλη big mouth του powergame.gr.

Οι πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα αναφέρουν ότι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τους προέτρεψε να συμμετάσχουν στην εθελουσία και τους επισήμανε ότι δεν υπάρχει Plan B στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η σχετική διαδικασία.

Σύμφωνα πάντα με το big bouth η λειτουργία της «Αυγής» βάζει «μέσα» τον ΣΥΡΙΖΑ περί τα 4.000.000 ευρώ τον χρόνο για να πουλάει 800 φύλλα την ημέρα. Στην Κουμουνδούρου έχει πέσει και το σενάριο αναστολής της ημερήσιας έκδοσης και η διατήρηση (μόνο) της «Αυγής της Κυριακής».

Δείτε τι γράφει το big bouth

Μαθαίνω ότι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι της κομματικής «Αυγής» συναντήθηκαν χθες με τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλο. Όπως με ενημερώνει πηγή από αυτές που «καρφώνουν» με το καλημέρα ό,τι υποπέσει στην αντίληψη τους, ο Τζανακόπουλος τους προέτρεψε να συμμετάσχουν στην εθελουσία (ναι, αυτή η προτροπή προέρχεται από τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ) και σύμφωνα με την ίδια πηγή, τους επισήμανε ότι δεν υπάρχει Plan B στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η σχετική διαδικασία. Η λειτουργία της «Αυγής» βάζει «μέσα» τον ΣΥΡΙΖΑ περί τα 4.000.000 ευρώ τον χρόνο για να πουλάει 800 φύλλα την ημέρα. Στην Κουμουνδούρου έχει πέσει και το σενάριο αναστολής της ημερήσιας έκδοσης και η διατήρηση (μόνο) της «Αυγής της Κυριακής». Φυσικά εδώ ανακύπτει ένα μείζον για την Δημοκρατία, την Αριστερά και τον Προκόπη Παυλόπουλο ζήτημα. Πού θα βρει στέγη η δημοφιλής στήλη του Θανάση Καρτερού, προκειμένου να συνεχίσει να βρίζει όποιον δεν υποτάσσεται (με την καλή έννοια) στις ιδέες που κουβαλάει ο Αλέξης Τσίπρας.