Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο νεοεκλεγείς αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχουν γνωριστεί δια ζώσης μέχρι στιγμής, ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί εντός των επόμενων ημερών.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ της Κυριακής οι δύο άνδρες είχαν την πρώτη τους τηλεφωνική επικοινωνία, κατά την οποία φέρεται να συμφώνησαν να συναντηθούν από κοντά, μετά από σχετική πρόσκληση-πρωτοβουλία του πρωθυπουργού

Ο κ. Μητσοτάκης ήταν από τους πρώτους που συνεχάρησαν τον κ. Ανδρουλάκη για την εκλογή του. Από την πλευρά του, ο κ. Ανδρουλάκης, αφού ευχαρίστησε τον πρωθυπουργός για τις ευχές, συμφώνησε να υπάρξει συνεννόηση των γραφείων τους για να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες.

Εξάντληση τετραετίας

Παράλληλα, δεν φαίνεται ότι θα αλλάξει τον κυβερνητικό σχεδιασμό για εκλογές στο τέλος της τετραετίας η εκλογή του νέου αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου.

Η πεποίθηση που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο είναι ότι η μαζική προσέλευση των φίλων του ΚΙΝΑΛ στις κάλπες αποτελεί θετικό γεγονός που δεν συνιστά απειλή για τη Νέα Δημοκρατία.