Η ξεκάθαρη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη έναντι του Γιώργου Παπανδρέου στον β'γύρο των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής έφερε και τα πρώτα ερωτήματα σχετικά με τη στελέχωση του δυναμικού που θα πλαισιώνει τον νέο πρόεδρο.

Ο 42χρονος έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ομάδα επικοινωνίας του, με τον πρώην γραμματέα Επικοινωνίας, Παναγιώτη Βλάχο να εντάσσεται ήδη στο δυναμικό του. Επ'αφορμή αυτού, η καίρια θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό, καθώς έπειτα από τον παραιτηθέντα και υποψήφιο πρόεδρο του πρώτου γύρου, Παύλο Χρηστίδη προσωρινά καθήκοντα είχε αναλάβει ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Με τον ορισμό του νέου Εκπροσώπου Τύπου να είναι θέμα χρόνου, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, υπάρχει εισήγηση για γυναίκα εκπρόσωπο Τύπου η οποία είναι δημοσιογράφος, «σπάζοντας» κατά τρόπον τινά το ανδρικό κατεστημένο που μονοπωλεί την εν λόγω θέση. Όσοι γνωρίζουν επί του θέματος, μιλούν για «όνομα - έκπληξη».