Για τη δυσφορία που προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ η «πολακικής» προέλευσης ρητορική του εκπροσώπου Νάσου Ηλιόπουλου, μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως σχολιάζει η στήλη, παρά το ότι ακόμα και δημόσια ορισμένοι έχουν αποδοκιμάσει τη χρήση ακραίων χαρακτηρισμών -βλέπε την πρόσφατη δριμεία κριτική του συντρόφου Βαλντέν-, η Κουμουνδούρου δεν χαμπαριάζει. Αντίθετα, το κάνουν ακόμα χειρότερα. Ο εκπρόσωπος του προέδρου Αλέξη συνεχίζει απτόητος να κάνει δηλώσεις απείρου κάλλους (ή ασχήμιας, καλύτερα), αποκαλώντας συνεχώς «εθνικό ψεύτη» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Και παραθέτει το εξής απόσπασμα από δήλωσή του: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει το θράσος, μία ημέρα μετά το θλιβερό ρεκόρ των 130 θανάτων και τον αδιανόητο αριθμό συνολικά 19.475 απωλειών, να βάζει τον εθνικό ψεύτη κ. Οικονόμου να συνεχίζει την κοροϊδία του ελληνικού λαού. Ο εθνικός ψεύτης είπε πολλά για να μην πει…».

Δείτε τι γράφει το big mouth

Μεγάλη δυσφορία έχει προκαλέσει ακόμη και εντός του ΣΥΡΙΖΑ η υιοθέτηση από τον εκπρόσωπο του κόμματος, Νάσο Ηλιόπουλο, ακραίων χαρακτηρισμών πολακικής προέλευσης στις δηλώσεις του. Παρά το ότι ακόμα και δημόσια ορισμένοι έχουν αποδοκιμάσει τη χρήση ακραίων χαρακτηρισμών -βλέπε την πρόσφατη δριμεία κριτική του συντρόφου Βαλντέν-, η Κουμουνδούρου δεν χαμπαριάζει. Αντίθετα, το κάνουν ακόμα χειρότερα. Ο εκπρόσωπος του προέδρου Αλέξη συνεχίζει απτόητος να κάνει δηλώσεις απείρου κάλλους (ή ασχήμιας, καλύτερα), αποκαλώντας συνεχώς «εθνικό ψεύτη» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου. Ιδού ένα απόσπασμα από το χτεσινό του κατόρθωμα του : «Ο κ. Μητσοτάκης έχει το θράσος, μία ημέρα μετά το θλιβερό ρεκόρ των 130 θανάτων και τον αδιανόητο αριθμό συνολικά 19.475 απωλειών, να βάζει τον εθνικό ψεύτη κ. Οικονόμου να συνεχίζει την κοροϊδία του ελληνικού λαού. Ο εθνικός ψεύτης είπε πολλά για να μην πει…» Αλήθεια, πρέπει να του αρέσει πολύ τελικά του προέδρου αυτή η φρασεολογία γηπέδου Γ’ Εθνικής. Εκτός αν το «όραμά» του είναι να πέσουν κατηγορία και στην πολιτική σκηνή. Ο ορισμός της αυτοχειρίας…