Ο Κώστας Καραγκούνης, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε στο «Happy Day» για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό. Ο ίδιος, αν και εμβολιασμένος, έμεινε για 12 ημέρες στο νοσοκομείο και περιέγραψε τις ώρες αγωνίας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της.

«Όταν νόσησα, είχα πολύ ήπια συμπτώματα. Πέρα από ένα απλό συνάχι κι έναν πονόλαιμο, στην ένατη ημέρα έλεγα ότι τα πράγματα εξελίσσονται μία χαρά κι έτσι δεν έβλεπα την ώρα για να ξαναβγώ πίσω στη δραστηριότητα. Έβλεπα μετά την έκτη, έβδομη ημέρα πως ο οργανισμός μου είχε καταπέσει και αισθανόμουν πως κάτι δεν πάει καλά. Αισθανόμουν αδυναμία», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Καραγκούνης.

«Ήμουν αρκετά καταπονημένος, υπήρξε ένα λιποθυμικό επεισόδιο από την αδυναμία που κράτησε 10 λεπτά. Πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο. Μέτραγα το οξυγόνο, έδειχνε 96-97. Μόλις έκανα τη νοσηλεία και ξεκίνησε ο πυρετός, μετά την τρίτη ημέρα έπεσε στο 90-91.

Ήμουν 12 ημέρες για νοσηλεία στο νοσοκομείο. Μετά την τέταρτη ημέρα, χρειάστηκα τη μάσκα για να πάρω οξυγόνο. Εκεί ξεκίνησε ο τρόμος για το τι θα γίνει την επόμενη ημέρα» συνέχισε ο Κώστας Καραγκούνης.

Όπως εξομολογήθηκε ο πολιτικός και πατέρας τριών μικρών παιδιών, σκεφτόταν αν θα ξαναδεί την οικογένειά του. «Σκέφτεσαι τον Θεό να σου δώσει δύναμη και πιστέψτε με, σκέφτεσαι συνέχεια τα παιδιά σου, τη γυναίκα σου, τη μάνα σου και λες "μακάρι να τελειώσει αυτό το πράγμα και μακάρι αύριο να είμαι καλύτερα"» σημείωσε ο Κώστας Καραγκούνης.

Δείτε στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί: