Eίναι γνωστή η λατρεία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη για το real estate, με κλασσικό παράδειγμα την «Παπαδημούπολη», δηλαδή τα δεκάδες διαμερίσματα που διαθέτει ο ίδιος σε υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας και αγοράστηκαν για να νοικιαστούν σε πρόσφυγες-μετανάστες και άλλους αναξιοπαθούντες.

Παρά την κατοχή αυτών των διαμερισμάτων, ο Παπαδημούλης μεταβίβασε τα περισσότερα εξ’αυτών στα παιδιά του, ενώ ο γιος του, Φαίδων Παπαδημούλης, φαίνεται πως έχει μπει «για τα καλά» στο πνεύμα του καπιταλισμού.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο aftodioikisi.gr που έφερε στη δημοσιότητα το παρακάτω έγγραφο, ο γιος του ευρωβουλευτή έκανε την πρώτη του έξωση, με παθούσα μια άνεργη γυναίκα με προβλήματα υγείας.

Δείτε εδώ το έγγραφο έξωσης.

Σε τραγικές συνθήκες ζούσε η γυναίκα

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις παρακάτω φωτογραφίες, το σπίτι είναι σε άθλια κατάσταση με καζανάκι που δεν δουλεύει, βρύση που τρέχει μόνιμα, κατσαρίδες παντού και μια πόρτα μόνιμα κλεισμένη όπως-όπως γιατί στον ακάλυπτο έχει αφαιρεθεί η εσωτερική σκάλα και αν ανοίξεις την πόρτα μπορεί να πέσεις στο κενό.

Η γυναίκα αναφέρει ότι υπήρξε εκ μέρους τους υπόσχεση για επιδιορθώσεις που δεν έγιναν, ποτέ με αποτέλεσμα να ζει κάτω υπό άθλιες συνθήκες, μην έχοντας και την δυνατότητα να καλύψει με δικό της κόστος τα όσα δομικά προβλήματα παρουσιάζει το «διαμέρισμα».

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι