Συνεχίζει να είναι απρόσεκτος με τις παρέες του ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος φαίνεται ότι δεν διδάχθηκε από το παρελθόν και τις συνέπειες που είχαν για τον ίδιο και το κόμμα του οι ατυχείς επιλογές πολιτικών φίλων και παντός είδους συνοδοιπόρων. Άλλωστε, ο Παπαγγελόπουλος, ο Πετσίτης και τ’ άλλα παιδιά θα θυμίζουν πάντοτε τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν είτε δεν έμαθε να φυλάει τα νώτα του, είτε αδιαφορεί επιδεικτικά για την έξωθεν καλή μαρτυρία του. Βλέπετε στη φωτογραφία που δημοσιεύουν σήμερα τα parapolitika.gr από την απόδραση του Αλέξη Τσίπρα στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων, διακρίνεται μεταξύ άλλων στην παρέα των πολιτικών του θαυμαστών η αστυνόμος Μ.Χ, η οποία φέρεται να εμπλέκεται ως διωκόμενη στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την γνωστή υπόθεση των πλαστών διαβατηρίων και για τον λόγο αυτό έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία της.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς τίθεται ξεκάθαρα θέμα πολιτικής και ηθικής τάξεως, αφού ο πολιτικός αρχηγός που έχει για... πρωινό τα αιτήματα περί παραίτησης υπουργών, επικαλούμενος για ψύλλου πήδημα (και χωρίς φυσικά να υπάρχει κανένα νομικό έρεισμα σε καμία από τις περιπτώσεις που στοχοποίησε πολιτικά) τον παράγοντα της ευθιξίας, ποζάρει περήφανος δίπλα στην συγκεκριμένη κυρία, η οποία φέρεται να βρίσκεται στο κάδρο δικαστικής διερεύνησης για πολύ σοβαρά ζητήματα.

Ένα επιπλέον ερώτημα που προκύπτει είναι αν και κατά πόσο η αστυνόμος, η οποία υπηρετούσε ως προϊσταμένη των διαβατηρίων στην Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, ενημέρωσε –όπως υποχρεούται βάσει του σχετικού κανονισμού της Αστυνομίας για την περίοδο κατά την οποία ένα στέλεχος βρίσκεται σε καθεστώς διαθεσιμότητας- για την παρουσία της στο όμορφο χωριό του Νομού Τρικάλων, απ’ όπου και κατάγεται ο σύζυγός της. Μάλιστα ο τελευταίος είναι σύμφωνα με πληροφορίες επίσης φανατικός του Αλέξη Τσίπρα, οπότε, όπως γίνεται αντιληπτό υπήρχαν κοινές αναφορές στο παρεάκι...

ΥΓ: Αλήθεια, πριν από μερικές ημέρες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ήταν που επιτέθηκε στον πρωθυπουργό επικαλούμενος πληροφορίες για μίνι απόδρασή του στα Γιάννενα εν μέσω έξαρσης της πανδημίας; Απ’ ό,τι φαίνεται όμως ήταν ο ίδιος που είχε περισσότερο ανάγκη για καθαρό αέρα και καλή παρέα...

Δείτε την εικόνα

thumbnail_967bf93e-517d-4334-ac8a-870e81f2f60b