Πριονοκορδέλα πέρασε ο ιδεολογικός καθοδηγητής της ομάδας των 53 και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Παπαδόπουλος 
τη βουλευτή Δώρα Αυγερή, με αφορμή άρθρο της, σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στην στήλη big mouth του powergame.gr.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - που την έχει δει θηλυκός Πολάκης - σε άρθρο της στην «Εφημερίδα των Συντακτών», άφηνε βαρύτατους υπαινιγμούς για την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ανήκει και ο Χ. Παπαδόπουλος. Ούτε λίγο ούτε πολύ τους αποκαλούσε «κομματικούς μπράβους» που κάνουν ιδεολογικό facecontrol.

Ο κ. Παπαδόπουλος σχολιάζοντας την παρέμβαση της βουλευτού έγραψε πως λέει ότι της κατέβει και μάλιστα το ύφος της και το περιεχόμενο των λεγομένων της δεν ταιριάζουν με το κόμμα που υποτίθεται ότι υπηρετεί.

Δείτε τι αναφέρει το big mouth 

-Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ ξανά με την πρώην δημοσιογράφο της ΕΡΤ3 και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, η οποία την έχει δει θηλυκός Πολάκης. Αλλά αργά χθες το βράδυ έπεσε στην αντίληψη μου το άγριο κράξιμο που της έριξε ο ιδεολογικός καθοδηγητής της ομάδας των 53 και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Παπαδόπουλος με αφορμή ένα άρθρο της στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Σε αυτό η Δ. Αυγέρη άφηνε βαρύτατους υπαινιγμούς για την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ανήκει και ο Χ. Παπαδόπουλος. Ούτε λίγο ούτε πολύ τους αποκαλούσε «κομματικούς μπράβους» που κάνουν ιδεολογικό facecontrol.

-«Ο προοδευτικός κόσμος δεν μπορεί να ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά. Και ταυτόχρονα πρέπει να ξαναγνωρίσει την Αριστερά. Αυτό δεν γίνεται με κομματικούς μπράβους και ιδεολογικό facecontrol…» ήταν η επίμαχη αναφορά της, που έκανε έξω φρενών τον Παπαδόπουλο με αποτέλεσμα να την περιποιηθεί δεόντως με σχόλιο που ανέβηκε στον ιστότοπο της ομάδας των 53. Το γνωστό commonality. Ο Χ. Παπαδόπουλος την πέρασε πριονοκορδέλα στο σχόλιο του, αφού έγραψε πως λέει ότι της κατέβει και μάλιστα το ύφος της και το περιεχόμενο των λεγομένων της δεν ταιριάζουν με το κόμμα που υποτίθεται ότι υπηρετεί. Σας παραθέτω αυτούσιο το σχόλιο του:

-«Τι μας λέει η Δώρα Αυγέρη στην ΕΦΣΥΝ; Ότι είναι «αριστερόμετρο» και «κομματικοί μπράβοι» όσοι και όσες απορρίπτουν τους «ολίγο» ρατσιστές, «ολίγο» εθνικιστές, ομοφοβικούς, σκοταδιστές, που δέρνουν τη γυναίκα τους, καμιά φορά τη σκοτώνουν, επειδή είναι λεβέντες! Το ζήτημα δεν είναι μόνο τι λέει και τι δεν λέει, αλλά και από που αντλεί την αυτοπεποίθηση της να λέει ότι της κατέβει, με γλώσσα εφάμιλλή της «εκσυγχρονιστικής» δεξιάς. Σίγουρα οι πεποιθήσεις της δεν ταιριάζουν με το κόμμα που «υπηρετεί» στο κοινοβούλιο. Η τηλεόραση είναι διαβατήριο, δεν είναι όμως πιστοποιητικό».