Σε αναζήτηση επενδυτή, προκειμένου να σωθεί οριστικά και αμετάκλητα ο κομματικός ραδιοφωνικός σταθμός «Στο κόκκινο», βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Βλέπετε, το συγκεκριμένο Μέσο της Κουμουνδούρου, λόγω των αυξημένων λειτουργικών του δαπανών, αλλά και του προσωπικού, αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και μάλιστα, όπως λένε οι γνωρίζοντες, πολύ πιο επικίνδυνη σε σχέση με την «Αυγή», το καθημερινό φύλλο της οποίας σώθηκε με τα χίλια ζόρια μετά τις ζυμώσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και το στενό του περιβάλλον, επιχείρησαν να μπουν σε σχετικές συζητήσεις με φίλα προσκείμενους επιχειρηματίες και στο πρόσφατο παρελθόν, συγκεκριμένα τους πρώτους μήνες που ακολούθησαν την εκλογική ήττα του Ιουλίου του 2019.

Ωστόσο οι προσπάθειες αυτές απέβησαν άκαρπες, αφού, πέραν της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης του ραδιοφώνου, ουδείς θα έβαζε τα χρήματά του σε ένα Μέσο όπου δεν θα είχε ελευθερία κινήσεων, ειδικά μάλιστα σε ό,τι αφορά την οικονομική του εξυγίανση.

Μετά τις εξελίξεις με την «Αυγή», έχει δρομολογηθεί ακόμη ένα εγχείρημα βολιδοσκόπησης τυχόν ενδιαφερομένων, αν και εκ προοιμίου πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία.

Αν δεν υπάρξει... φως, η στήλη σάς έχει γράψει εδώ και καιρό ότι ένα πιθανό λουκέτο του 105,5 θεωρείται από πολλούς στο περιβάλλον Τσίπρα πολύ πιο ανώδυνο σημειολογικά σε σχέση με την «Αυγή», με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται...


*Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 29/01/2022