Έριξε τα βέλη της κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για θλίψη, όταν ένα ιστορικό κόμμα με τη σφραγίδα του ηγέτη Παπανδρέου 18 χρόνια μετά το θάνατό του απλά πια δεν υπάρχει

Σε στενό κύκλο τελέστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας το τρισάγιο για τα 18 χρόνια από το χαμό του μεγάλου πολιτικού ηγέτη και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου. 

Η χήρα του αείμνηστου πολιτικού, Δήμητρα Παπανδρέου, εμφανίστηκε συνοδευόμενη από το στενό της συνεργάτη Θοδωρή και έναν φίλο από τα παλιά, τον Κρητικό Γιώργο Φωτάκη, αγαπημένο παιδί του Ανδρέα, ο οποίος ήταν κοντά στο περιβάλλον του αειμνήστου από το 1969 οπότε και γνωρίστηκαν μέχρι το τέλος της ζωής του καθώς ήταν υπεύθυνος της ασφαλείας επικοινωνίας του Ανδρέα. 

Τη Δήμητρα Παπανδρέου περίμεναν εκεί στην τελευταία κατοικία του Ανδρέα Παπανδρέου φίλοι πολύ στενοί που σε όλα αυτά τα χρόνια όπως η ίδια έχει πει ήταν πάντα κοντά της με ένα τρόπο πολύ ένθερμο και συγκινητικό. 

Η κ. Παπανδρέου μετά το τέλος του τρισάγιου έκανε και μία μικρή στάση στον τάφο του μακαριστού Χριστόδουλου και συγκινημένη θυμήθηκε πόσο κοντά είχαν έρθει σε μία περίοδο της ζωής της και πόσο τόσο τον εκτιμούσε και το θαύμαζε. 

Ακολούθως, μιλώντας στο protothema.gr, έριξε τα βέλη της κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για θλίψη όταν ένα ιστορικό κόμμα με τη σφραγίδα του ηγέτη Παπανδρέου 18 χρόνια μετά το θάνατό του απλά πια δεν υπάρχει.

Πηγή protothema.gr