Όλο και περισσότερες γίνονται οι καταγγελίες για την επικρατούσα - και επικίνδυνη για πολλά παιδιά- κατάσταση στα Jumbo του κ. Βακάκη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο κ. Βακάκης φαίνεται πως «έχει χάσει τη μπάλα», δείχνοντας αδιαφορία ακόμη και σε φαινόμενα που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα μικρών παιδιών. Όπως αναφέρει η στήλη, είναι αναγκαίο η πολιτεία να βάλει «φρένο» σε αυτές τις πρακτικές.

Αναλυτικά το κείμενο όπως δημοσιεύθηκε

Πληθαίνουν οι καταγγελίες γονιών σχετικά με την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στα ράφια του πολυτραγουδισμένου Jumbo.

Ο Βακάκης που μετρά τα εκατομμύρια των κερδών φαίνεται ότι έχει στην κυριολεξία… μεθύσει, αν κρίνω από τις πληροφορίες που τον θέλουν να επιδεικνύει εγκληματική αδιαφορία μπροστά σε φαινόμενα, που θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και την σωματική ακεραιότητα μικρών παιδιών. Αντίστοιχη αδιαφορία στο ξεσάλωμα του Mr. Jumbo δείχνει και ο φίλος μου ο Άδωνις, που θα περίμενα να πάει ο ίδιος στα καταστήματα των παιχνιδιών και να αρχίσει να κόβει πρόστιμα.

Ήδη μαθαίνω ότι στις υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης υπάρχουν καταγγελίες που αφορούν ακόμη και στην τοποθέτηση παιχνιδιών στα ράφια με τρόπο που θέτουν σε κίνδυνο τα παιδιά που πλησιάζουν για να τα πάρουν. Πριν να είναι αργά, η πολιτεία οφείλει να δώσει τέλος στα επικίνδυνα παιχνίδια του Βακάκη, που είναι αλήθεια ότι την έχει δει σχεδόν αυτοκράτορας.