Πρέπει να είσαι πολύ….Παπαδημούλης για να περνάς ανιστόρητα πολιτικά μηνύματα ακόμα και με τη δήλωσή σου για το θάνατο ενός ανθρώπου, εν προκειμένω του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, που τις προηγούμενες ημέρες λογικά θα ήταν αρκετά χαρούμενος με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, προχώρησε σε μια απίστευτη απρέπεια.

Με αφορμή το θάνατο του Χρήστου Σαρτζετάκη, πήγε να συγκρίνει τη δολοφονία Λαμπράκη και το ρόλο που έπαιξε τότε ως δικαστής ο Σαρτζετάκης, με την υπόθεση της Νοvartis και όσα κάνει τώρα η Δικαιοσύνη. Θέλοντας προφανώς να «ξεπλύνει» τον φίλο του Κ. Βαξεβάνη που κατηγορείται για τέσσαρα κακουργήματα, υποστήριξε ότι διώκονται όσοι το ανέδειξαν και ότι πάει να κουκουλωθεί το σκάνδαλο.


Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ασύλληπτη απρέπεια στα όρια της τυμβωρυχίας από την πλευρά του κ. Παπαδημούλη. Διότι πολιτική δεν κάνεις μέσω του θανάτου ενός ανθρώπου, ούτε πάνω στο πτώμα του επιδιώκεις να περάσεις ανόητα πολιτικά μηνύματα. Και μάλιστα για ένα πρόσωπο τόσο αμφιλεγόμενο που χωρίς να το κατονομάζεις το βάζεις στην ίδια πρόταση με τον ηρωικό βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη και τον δικαστή θρύλο Χρήστο Σαρτζετάκη.