Σε κρίσιµη καµπή φαίνεται πως είναι η σχέση της ευρωβουλευτού, Άννας-Μισέλ Ασηµακοπούλου και του επιχειρηµατία Γιώργου Λεγάκη.

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», το ζευγάρι εδώ και καιρό έχει αραιώσει από τις κοινές παρέες και τις κοινές εµφανίσεις στις οποίες µας είχε συνηθίσει, ενώ η ευρωβουλευτής της Νέας ∆ηµοκρατίας έχει ρίξει όλο το βάρος στις πολιτικές της βλέψεις στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σύµφωνα µε ανθρώπους από το περιβάλλον της πολιτικού και του επιχειρηµατία, δεν υπάρχουν σχέδια να επισηµοποιήσουν τη σχέση τους µε γάµο, κάτι που θα ολοκλήρωνε την ευτυχία τους. Άλλωστε, η ευρωβουλευτής είναι παραδοσιακή σε θέµατα «πατρίδας, θρησκείας και οικογένειας». Ο Γιώργος, ενώ σχεδόν µία φορά το δίµηνο πήγαινε στις Βρυξέλλες, πλέον έχει καιρό να πάει. Ο χρόνος θα δείξει αν τελικά το ζευγάρι θα χωρίσει οριστικά ή η σχέση τους περνάει την πρώτη σοβαρή κρίση.

Η Άννα-Μισέλ Ασηµακοπούλου µε τον Γιώργο Λεγάκη διατηρούν σχέση πέντε ετών, έχοντας γνωριστεί µέσα από κοινούς φίλους σε βραδινή έξοδο. Εδώ και τρία χρόνια, µάλιστα, µένουν µαζί στο κέντρο της Αθήνας, όταν φυσικά εκείνη δεν βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τις πολιτικές υποχρεώσεις της, ενώ κατά την περίοδο του lockdown λόγω της πανδηµίας πέρασαν την καραντίνα στο σπίτι του κ. Λεγάκη στο Μάτι Αττικής.

Οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί το 2016, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στις ΗΠΑ. Ένα από τα βράδια τους στην καρδιά της Αµερικής, ο Γιώργος Λεγάκης πρόσφερε στην εκλεκτή της καρδιάς του ένα δαχτυλίδι, αιφνιδιάζοντάς την, καθώς δεν είχε ιδέα για την κίνησή του αυτή.

Ο επιχειρηµατίας θέλησε να εκφράσει τα συναισθήµατά του µέσα από αυτόν τον τρόπο και να δείξει στην πολιτικό ότι είναι έτοιµος να µοιραστεί την υπόλοιπη ζωή του µαζί της και να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήµα παραπέρα. Το πολυπόθητο «I do» από την Αννα-Μισέλ δεν άργησε να έρθει και από τότε η πολιτικός της Ν.∆. δείχνει να έχει βρει στο πρόσωπο του αγαπηµένου της όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητούσε.

Ο επιχειρηµατίας Γιώργος Λεγάκης είναι εργολάβος δηµοσίων έργων και πολύ καταξιωµένος στον τοµέα του, ενώ η ευρωβουλευτής της Νέας ∆ηµοκρατίας, εκτός από τον ρόλο της ως αντιπροέδρου της Επιτροπής Παγκόσµιου Εµπορίου του Ευρωκοινοβουλίου, αναλαµβάνει νέες δράσεις ως µέλος της καινούργιας επιτροπής για την τεχνητή νοηµοσύνη. Επίσης, έχει έντονη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα µε τις δικές της παραγωγές, µε τίτλο «ΕU backstage», όπου αναλύει και αποκαλύπτει τις άγνωστες στο ευρύ κοινό πτυχές της λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 5/2