Είναι (σχεδόν) ευρέως γνωστό ότι το επονομαζόμενο από το καλό site powergame. gr «δίδυμο των Καρ-Καρ» του υπουργείου Υποδομών δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια (εκεί μένουμε προς το παρόν) στα έργα της Θεσσαλονίκης.

Βλέπετε, εκτός από το ισχυρό καραμανλικό στοιχείο της περιοχής, δεν παραβλέπω και το σχετικό ενδιαφέρον του υφυπουργού Καραγιάννη να πολιτευτεί στον νομό. Από το υπερβολικό άγχος για να προχωρήσουν κάποια έργα γρήγορα (και δεν αναφέρομαι στην επέκταση του μετρό στα δυτικά) οδηγεί σε ατσαλοσύνες, κυρίως τον συναγωνιστή Καραγιάννη.

Μάλιστα, η πρόσφατη, που αφορά το μετρό, είναι τέτοια που, όταν θα μάθει λεπτομέρειες επί του θέματος ο Μητσοτάκης, ενδεχομένως και να αρχίσει ν’ αλλάζει άποψη για τον υφυπουργό του. Μέχρι τότε ο ένας Καρ μπορεί να συνεχίσει να απολαμβάνει τη γοητεία της καρέκλας, να λέει ό,τι αρλούμπες του κατεβαίνουν στο κεφάλι και, κυρίως, να θυμίζει με τη συμπεριφορά του (για να μην ξεχνιόμαστε!) ότι κάποτε υπήρξε στενός φίλος και συνεργάτης του Αρη Σπηλιωτόπουλου, που, όταν ήθελε να γίνει αρχηγός της Ν.Δ., δεν «έβλεπε» καν τον Μητσοτάκη.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παραπολιτικά το Σάββατο 5/2