Άγνωστες λεπτομέρειες από το παρασκήνιο για την αποχώρηση του Γιώργου Γεωργαντά από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, λόγω της αναβάθμισής του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, παραθέτει η στήλη big mouth του powergame.gr. 

Όπως γράφει η στήλη, όταν ελήφθη η απόφαση της αναβάθμισης Γεωργαντά, επικοινώνησε με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, προκειμένου να τον ενημερώσει για την εξέλιξη που αφορούσε άμεσα τη σύνθεση του υπουργείου.

Χωρίς να ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο, ο Πιερρακάκης, με το που έκλεισε το τηλέφωνο με τον συνομιλητή του, άρχισε να ανασυντάσσει εσωτερικά τις δυνάμεις. Σε ελάχιστο χρόνο αποφάσισε να δώσει (σχεδόν) όλες τις αρμοδιότητες του Γεωργαντά στον στενό φίλο και καλό του συνεργάτη Θεόδωρο Λιβάνιο, σημειώνει η στήλη και μας ενημερώνει για τη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες (παρόντος του κατά κοινή παραδοχή αποτελεσματικού διευθυντή του Πιερρακάκη, Κωνσταντίνου Χαμπίδη), όπου έκαναν έναν πρώτο προγραμματισμό δράσεων μετά και τη φυγή Γεωργαντά.