Στην Ανατολική Αττική θα δώσει τη μάχη του σταυρού η Σοφία Ζαχαράκη στις επόμενες εθνικές εκλογές, σύμφωνα με την στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως διαβάζουμε η υφυπουργός Τουρισμού πήρε το «πράσινο φως», ενώ η στήλη σημειώνει ότι δεδομένης της στενής φιλικής σχέσης που έχει η Ζαχαράκη με τον Βορίδη, ήδη έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν κάτι σενάρια, περί της συγκροτήσεως διδύμου στις επόμενες εκλογές.


Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Ο κύβος ερρίφθη μετά και από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Κυριάκο. Αναφέρομαι στην υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, στην οποία όπως πληροφορούμαι δόθηκε το πράσινο φως για να είναι υποψήφια στην Ανατολή Αττική. Στην εκλογική περιφέρεια του Βορίδη, της Μαρτίνου, του Βλάχου και του Οικονόμου. Εκεί που έχει αποφασίσει να είναι υποψήφιος και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας. Με δεδομένη τη στενή φιλική σχέση που έχει η Ζαχαράκη με τον Βορίδη, ήδη έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν κάτι σενάρια, περί της συγκροτήσεως διδύμου στις επόμενες εκλογές. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο, απεναντίας γνωρίζω ότι η όμορφη υφυπουργός, έσπευσε να ενημερώσει τον υπουργό Εσωτερικών για την εξέλιξη που την αφορούσε.