Την εκτίμηση αλλά και την ψήφο των γαλάζιων ψηφοφόρων της Α’ Αθήνας έχει κερδίσει ο Κυριάκος Πιερρακάκης, σύμφωνα με την στήλη big mouth του powergame.gr

Όπως διαβάζουμε σε όλες σχεδόν τις δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, προκύπτει ότι ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος έναντι των συνυποψήφιών του.

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Σε όλες σχεδόν τις δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, προκύπτει ότι ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση αλλά και τη ψήφο των γαλάζιων ψηφοφόρων της Α’ Αθήνας. Ομολογουμένως δεν ήταν εύκολο, αν αναλογιστεί κανείς τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει η συγκεκριμένη περιφέρεια. Ωστόσο, ο Πιερρακάκης που εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει το κυνήγι του σταυρού, κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος έναντι των συνυποψήφιών του. Μάλιστα αποφεύγει κάθε καβγά και κλείνει (όπως μαθαίνω) τα αυτιά του σε ότι κι αν του λένε. Άλλωστε όπως λέει δεν υπάρχει χρόνος για καβγάδες!!!