Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
livanios_thodoris
Παραπολιτικά

«Στρατηγός» της ΝΔ για τις εκλογές ο Λιβάνιος - Επιστρέφει στα γραφεία της Πειραιώς

Εκτός από την ανάλυση των δημοσκοπήσεων, ήταν ο άνθρωπος που ανέλυε και τις τάσεις που επικρατούσαν στα social media

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα αναλάβει ο Θοδωρής Λιβάνιος στον δρόμο προς τις κάλπες γράφει η στήλη big mouth του powergame.gr. 

Όπως διαβάζουμε στο big mouth, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα ξεκινήσει να πηγαίνει και μάλιστα τακτικά στα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στην Πειραιώς καθώς είναι ένας από τους βασικούς στρατηγούς του κυβερνώντος κόμματος εν όψει των επόμενων εκλογών. Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος που κατέληξε στην απόφαση να μην είναι ο ίδιος υποψήφιος για βουλευτής στις επόμενες εκλογές.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Δεν ξέρω και δεν είμαι σε θέση να μάθω, αν ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρής Λιβάνιος, ενόψει των εκλογών πρόκειται να επιστρέψει στο Μέγαρο Μαξίμου. Απεναντίας γνωρίζει και δη από πρώτο χέρι ότι ο πολύπειρος (αν και νέος σε ηλικία) επί των εκλογών, επιστήμονας, θα ξεκινήσει να πηγαίνει και μάλιστα τακτικά στα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στην Πειραιώς. Εκεί που έκανε καριέρα αφού εκτός από την ανάλυση των δημοσκοπήσεων, ήταν ο άνθρωπος που ανέλυε και τις τάσεις που επικρατούσαν στα social media. Ο Λιβάνιος τον οποίο εμπιστεύεται ο πρόεδρος Κυριάκος, αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο δρόμο προς τις κάλπες. Επί της ουσίας, θα είναι ένας από τους βασικούς στρατηγούς του κυβερνώντος κόμματος. Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος που κατέληξε στην απόφαση να μην είναι ο ίδιος υποψήφιος για βουλευτής στις επόμενες εκλογές.