Ένθερμος τηλεθεατής των πρωινών και των μεσημεριανών ενημερωτικών εκπομπών της ιδιωτικής τηλεόρασης είναι ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Είτε βρίσκεται στην Αθήνα είτε σε κάποια άλλη πόλη, αν περιοδεύει, είτε στις Βρυξέλλες ως ευρωβουλευτής, δεν χάνει τις εκπομπές αυτές, με τις οποίες ξεκινά και η μέρα για εκατομμύρια Έλληνες πολίτες.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής έχουν βρει... κακό μπελά, καθώς, κάθε φορά που βλέπει κανάλι με ενημερωτικό πάνελ στο οποίο δεν συμμετέχει και βουλευτής ή στέλεχος του Κινήματος, ο κ. Ανδρουλάκης ενοχλείται και τους τα... ψέλνει.

Δίαυλος επικοινωνίας

Ο ίδιος, πάντως, κάνει ό,τι μπορεί περισσότερο για να βρίσκεται σε δίαυλο επικοινωνίας με τους ανθρώπους της τηλεόρασης, ιδιαίτερα της πρωινής - μεσημεριανής ενημερωτικής ζώνης. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, έχει αναπτύξει εδώ και λίγο καιρό πολύ καλή φιλική σχέση με πρόσωπο που παρουσιάζει μια από τις εκπομπές αυτές, καθώς και με τον σύντροφό της, που εργάζεται στο ίδιο Μέσο.

Πετυχημένοι

Επειδή, μάλιστα, οι συγκεκριμένοι, που είναι και εξαιρετικά επιτυχημένοι και πολύ αγαπητοί στη δουλειά τους, δεν κρύβουν την προτίμησή τους προς το Κίνημα Αλλαγής, ο κ. Ανδρουλάκης τους εμπιστεύεται ιδιαίτερα και τους ακούει κάθε φορά που του κάνουν κάποιες επισημάνσεις οι οποίες σχετίζονται με την πολιτική επικαιρότητα.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 19 Φεβρουαρίου 2022.