Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει αναπτύξει επαφές με πολλά πολιτικά πρόσωπα που στο παρελθόν βρέθηκαν στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ με την ελπίδα πως ο Αλέξης Τσίπρας θα καταγραφεί ως ένας σοβαρός ηγέτης, με προσήλωση στα δημοκρατικά ιδεώδη και όχι με τάσεις εκδικητικότητας και μισαλλοδοξίας.

Στην πορεία, όμως, διαψεύστηκαν, καθώς η διακυβέρνησή του αποδείχτηκε μια καλοστημένη απάτη, που δεν ασπάστηκε ποτέ τις αρχές της Κεντροαριστεράς ή της υπεύθυνης σοσιαλδημοκρατίας, αλλά συναγωνιζόταν σε λαϊκισμό και ρεβανσισμό τον συγκυβερνήτη του, Πάνο Καμμένο.

Θα υποβάλουν τα «σέβη» τους

Συνεπώς, το επόμενο διάστημα, και με φόντο όλες τις αποκαλύψεις που θα λάβουν χώρα αναφορικά με τις σκοτεινές πτυχές της διακυβέρνησης του Αλ. Τσίπρα, κυρίως αυτές που ακουμπούν στον χώρο της Δικαιοσύνης, αρκετοί πρώην πολιτευτές αλλά και αξιωματούχοι στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. θα απαρνηθούν με δημόσιες παρεμβάσεις τους την «προσωρινή» συμπόρευσή τους με τον Αλ. Τσίπρα στο παρελθόν και θα υποβάλουν τα σέβη τους στον Ν. Ανδρουλάκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έχει πραγματοποιήσει ραντεβού με δεκάδες τέτοια στελέχη. Επώνυμα και μη.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 4 Μαρτίου 2022.