Στο νεοσύστατο κοινωφελές ίδρυμα του Αντώνη Σαμαρά αναφέρεται δημοσίευμα της στήλης big mouth του powergame.gr, το οποίο όπως διαβάζουμε εντάσσεται στις γενικότερες πρωτοβουλίες του πρώην πρωθυπουργού για την υστεροφημία του. 

Όπως γράφει το big mouth το «ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΗ Κ ΣΑΜΑΡΑ» θα ασχοληθεί με την ιστορία, το αρχείο και την γενικότερη πολιτική στάση του πρώην πρωθυπουργού και η ίδρυσή του ολοκληρώθηκε με την έκδοση του προβλεπόμενου προεδρικού διατάγματος (ΦΕΚ Β 1044/9-3-2022). 

Η στήλη μάλιστα σημειώνει η στήλη το τελευταίο διάστημα ο κ. Σαμαράς ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την υστεροφημία του. Στο πλαίσιο αυτό έχει βαλθεί να κάνει πράξη, αυτό που υποσχέθηκε από το βήμα της Βουλής: «Να πάει μέχρι τέλους» όσους έστησαν -όπως διατείνεται- την σκευωρία της Novartis. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής εντάσσεται και η ερώτηση που κατέθεσαν την Πέμπτη έξι νεοδημοκράτες βουλευτές με πρώτο και καλύτερο το πρωτοπαλίκαρο του προέδρου Αντώνη στη Μεσσηνία, Μίλτο Χρυσομάλλη.

Αναλυτικά τι γράφει το bim mouth

Άλλος ένας πρώην πρωθυπουργός αποφάσισε να προχωρήσει στην ίδρυση ενός κοινωφελούς Ιδρύματος, το οποίο θα ασχοληθεί, υποθέτω με την ιστορία, το αρχείο και την γενικότερη πολιτική στάση του προσώπου που εκπροσωπεί. Εν προκειμένου αναφέρομαι στο νεοσύστατο Ίδρυμα του Αντώνη Σαμαρά. Συγκεκριμένα και όπως προκύπτει από τα σχετικά ολοκληρώθηκε, με την έκδοση του προβλεπόμενου προεδρικού διατάγματος (ΦΕΚ Β 1044/9-3-2022), η διαδικασία ίδρυσης του κοινωφελούς ιδρύματος με την επωνυμία «ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΗ Κ ΣΑΜΑΡΑ», που συστάθηκε την 25η Μαρτίου 2021. Με την ευκαιρία να σας πω ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο πρόεδρος Αντώνης, ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την υστεροφημία του. Στο πλαίσιο αυτό έχει βαλθεί να κάνει πράξη, αυτό που υποσχέθηκε από το βήμα της Βουλής. «Να πάει μέχρι τέλους» όσους έστησαν -όπως διατείνεται- την σκευωρία της Novartis. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής εντάσσεται και η ερώτηση που κατέθεσαν χθες έξι νεοδημοκράτες βουλευτές με πρώτο και καλύτερο το πρωτοπαλίκαρο του προέδρου Αντώνη στη Μεσσηνία, Μίλτο Χρυσομάλλη.