Στο εστιατόριο η γνωστή μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο Κολωνάκι γευμάτισε την Κυριακή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με την στήλη big mouth του powergame.gr. 

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα πρόκειται για την πρώτη έξοδο του πρωθυπουργού μετά την ολιγοήμερη καραντίνα, λόγω κοροναϊού. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το εστιατόριο της Αργυρώς είναι ένα από τα στέκια του πρωθυπουργού, καθώς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι του. 


Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Η πρώτη έξοδος του πρωθυπουργού μετά την ολιγοήμερη καραντίνα, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, σε ένα εστιατόριο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι του. Όπως μαθαίνω από άνθρωπο που κυκλοφορεί σε διάφορα δημοφιλή στέκια της πρωτεύουσας, ο πρόεδρος Μητσοτάκης επέλεξε να γευματίσει στο εστιατόριο που διατηρεί στο Κολωνάκι (προς Λυκαβηττό μεριά) η πολύ γνωστή μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Είναι ένα από τα στέκια του προέδρου και της συζύγου του. Όπως με ενημερώνει ο άνθρωπός μου, ο πρωθυπουργός έδειχνε ευδιάθετος, συνομιλώντας με πολλούς εκ των θαμώνων του καταστήματος.