Για τα σχέδια του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας γράφει η στήλη big mouth του powergame.gr, μεταφέροντας την πληροφορία ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει βλέψεις για τη θέση του επιτρόπου της Ελλάδας στην ΕΕ. 

Όπως αναφέρει η στήλη ο Τζιτζικώστας σχεδιάζει να καταλάβει τη θέση του Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος σύμφωνα πάντα με το big mouth να νιώθει κάπως στενά, φορώντας το κοστούμι του Επιτρόπου.

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth 

Η πληροφορία προέρχεται από σχετικά αξιόπιστη πηγή και γι αυτό αποφάσισα να τη δημοσιεύσω. Σύμφωνα με αυτήν, (την πηγή) ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, έχει (ήδη) αρχίσει να κάνει σχέδια για την επόμενη μέρα (του) στην περίπτωση που κερδίσει ξανά τις εκλογές ο Μητσοτάκης. Ποια είναι τα σχέδια αυτά; Να είναι ο επόμενος Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δηλαδή να καταλάβει τον θώκο που κατέχει σήμερα ο Μαργαρίτης Σχοινάς, που κάποιοι του έχουν φουσκώσει τα μυαλά, με αποτέλεσμα να νιώθει κάπως στενά, φορώντας το κοστούμι του Επιτρόπου. Όμως, όσοι γνωρίζουν τον σημερινό Επίτροπο, λένε, ότι όταν θα πάρει χαμπάρι ο κόσμος περί ποιου χαβαλέ πρόκειται, θα σταματήσει κάθε σενάριο, που τον θέλει μέχρι και οικουμενικό πρωθυπουργό.