Βοήθεια σε έναν οργανισμό που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη στην Μυτιλήνη απέστειλε το πρωθυπουργικό γραφείο σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α η «ΚΥΨΕΛΗ» και η δωρεά έγινε προκειμένου οι ωφελούμενοι του κέντρου να εξοικειωθούν με τη σύγχρονη τεχνολογία και το διαδίκτυο μέσα από την προβολή οπτικοακουστικού υλικού που ενισχύει κοινωνικές και γνωστικές δεξιότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημα έφτασε στο Μαξίμου και στο γραφείο του διευθυντή του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, μέσω του συμβούλου με καταγωγή από το νησί, Ιάσωνα Πιπίνη μετά από επίσκεψή του στη δομή και την καταγραφή της μεγάλης ανάγκης.

Σημειώνεται ότι η πρότυπη αυτή δομή προσφέρει τις υπηρεσίες της από το 1997. «Προσπαθούμε καθημερινά να ξεπερνάμε κάθε υπάρχουσα δυσκολία αλλά και όσες προκύπτουν και να στεκόμαστε επάξια στα άτομα που μας έχουν ανάγκη. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό σε μια εποχή που η ελληνική κοινωνία βάλλεται καθημερινά, να υπάρχουν φορείς που στηρίζουν προσπάθειες και δράσεις όπως η δική μας», σημειώνουν στο μήνυμά τους μετά από την αποστολή του υλικού από το πρωθυπουργικό γραφείο.