Με τη... γνωστή χαλαρότητα που τους διακατέχει και η οποία αποτυπώνεται ανάγλυφα στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο Νίκος Παππάς και Πέτρος Κόκκαλης εθεάθησαν να δειπνούν μαζί στην ταβέρνα Μυρτιά στη Νέα Σμύρνη.

Προφανώς ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και όσων πρόκειται να ακούσει και πάλι από Φίλη, Σκουρλέτη, Τσακαλώτο και σια για τα καμώματά του στην διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπου λειτουργούσε σαν γενικός δερβέναγας στο μέτωπο των σχέσεων του συστήματος Τσίπρα και παραδοσιακής διαπλοκής (αφού πολύ γρήγορα τα περί ανένδοτου εναντίον της από την πρώτη φορά Αριστερά εξελίχθηκαν σε πολιτικό εναγκαλισμό) αναζητά ισχυρές εσωκομματικές συμμαχίες.



Με δεδομένα μάλιστα τα... κονέ που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια με τις σχετικές επαφές του με μεγαλοπαραγοντες του δημοσίου βίου, τι πιο φυσιολογικό η άλλοτε... ξορκισμένη για τον ΣΥΡΙΖΑ διαπλοκή να του ανοίγει τις αγκάλες της έστω και δια των επιγόνων. Προφανώς ο πρώην υπουργός Επικρατείας ήταν αυτός που κέρασε το τραπέζι στον ευρωβουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όχι μόνο επειδή ήταν εντός έδρας, αλλά και για το χαρμόσυνο συμβάν του... συμφώνου συμβίωσης με την καλή του.
ΥΓ. Τον λόγο του... τεντώματος του Πέτρου Κόκκαλη δεν θα τον μάθουμε ποτέ....