Σε ροντέο μετεβλήθη ο χωρος των εργασιών του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ όταν ένας συνεδρος, ο οποίος και τελικά απεβλήθη απο το προεδρείο, με πρωτοβουλία της Όλγας Γεροβασίλη, εξαπέλυσε φραστική επίθεση στον πρώην υπουργό Θεόδωρο Δρίτσα όταν ο τελευταίος ολοκλήρωσε την αιχμηρη του ομιλία εναντίον του Αλέξη Τσίπρα. 


Όπως ακούγεται στο πρώτο βίντεο στην αίθουσα επικρατεί ένταση με αναφορές για τον «τσαμπουκά» που πήγε να πουλήσει ο συγκεκριμένος σύνεδρος, ενώ διακρίνεται ο Θεόδωρος Δρίτσας, να ανεβαίνει στο προεδρείο και να ζητά να τον καλέσει στο βήμα να ανακαλέσει. 
 


Λίγα λεπτά αργοτερα και ενω υποτίθεται πως ο σύνεδρος θα ανακαλούσε χωρίς «ναι μεν αλλα» ανεβαίνει στο βήμα δίχως να δείξει ικανοποιητική μεταμέλεια με αποτέλεσμα να αποβληθεί απο την αίθουσα.

Αρένα το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - Σύνεδρος επιτέθηκε στον Θ. Δρίτσα και απεβλήθη

Σε ροντέο μετεβλήθη ο χώρος των εργασιών του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ όταν ένας σύνεδρος, ο οποίος και τελικά απεβλήθη από το προεδρείο, εξαπέλυσε φραστική επίθεση στον πρώην υπουργό Θεόδωρο Δρίτσα, όταν ο τελευταίος ολοκλήρωσε την αιχμηρή του ομιλία εναντίον του Αλέξη Τσίπρα.

Δημοσιεύτηκε από parapolitika.gr στις Κυριακή, 17 Απριλίου 2022