Η πληροφορία κυκλοφορεί ευρέως µεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Πειραιά και αφορά δηµοσκόπηση που έγινε για λογαριασµό µεγάλης ιδιωτικής εταιρείας η οποία εδρεύει στην ευρύτερη περιοχή.

Λέγεται, λοιπόν, ότι οι τρεις νυν βουλευτές (Τρύφωνας Αλεξιάδης, Νίνα Κασιµάτη και Γιάννης Ραγκούσης) εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή της προτίµησης των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αν και όχι µε τη σειρά που εξελέγησαν το 2019. Ενδιαφέρον έχουν, ωστόσο, οι πληροφορίες από την περιφέρεια σχετικά µε τις νέες «εισόδους» στο ψηφοδέλτιο του κόµµατος της αξιωµατικής αντιπολίτευσης.

Όπως µαθαίνει η στήλη, πρόκειται για δύο γυναίκες, και µάλιστα σχετικά γνωστά πρόσωπα: Η µία είναι η Κατερίνα Λογοθέτη, που έχει εκλεγεί περιφερειακή σύµβουλος Πειραιά µε τη Ρένα Δούρου στις τελευταίες εκλογές, κόρη του πρώην δηµάρχου Πειραιά, Στέλιου Λογοθέτη, η οποία λέγεται ότι θα είναι υποψήφια για βουλευτική έδρα. Ενα δεύτερο όνοµα είναι αυτό της δηµοσιογράφου Μαύρας Σαραντοπούλου, η οποία το 2019 ήταν υποψήφια βουλευτής στην Αρκαδία, που είναι ο τόπος καταγωγής της, αλλά δεν εξελέγη.

Δημοσιεύτηκε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 29/4